Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Обща входна врата за жилищни блокове и кооперации

Публикувано от ivan0va 
Обща входна врата за жилищни блокове и кооперации
06-08-2010 - 13:38:43




Научете повече тук

Входните пространства, като обща собственост, често остават без грижа за тяхната поддръжка и най-често са в доста окаяно състояние. А все пак те се явяват визитката на блока или кооперацията. Общата входна врата - Входно пространство е първото нещо, с което посетителя се „сблъсква”. И не е приятно, когато първото впечатление от дадено посещение е негативно.

Според международните стандарти, един от критериите за сигурност е защитата на общото входно пространство. За пример можем да дадем Сидни (Австралия), който е признат за безопасен град според международните стандарти. Първото условие в брошурата за защита на собствените жилища на жителите му е свързана именно с входните пространства:

1. Да се защити главния вход на сградата.
2. Да се защити главния вход на апартамента, чрез система за сигурност с контрол на достъпа.

РЕШЕНИЕТО:

Осигуряването на защита на общите входни зони на блоковете и кооперациите може да се реализира чрез продукта „Интелигентно входно пространство” на Солид 55. Това са врати от серията IPS. Тези интелигентни врати се обособяват като отделен клас врати, които ще са незаменима част от дома на бъдещето. Те са с интегрирана електроника, която им позволява да изпълняват много допълнителни функции извън основните, характерни за една врата (сигурност, шумоизолация, топлозолация (енергийна ефективност) и т.н).



Редактиран 4 път(и).Последна редакция на 2010-08-17 12:53 от ivan0va.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход